Szeptember 3-án mutathatják be a legújabb Xiaomi készüléket

redmi 10

Napokon belül újabb Xiaomi készülék érkezhet a piacra egyes források szerint. Mutatjuk, hogy mit tudunk róla.

A Xiaomi az elmúlt héten is mutatott be új készüléket, még pedig nem mást, mint a Xiaomi Redmi 10-et. Most újabb mobiltelefont mutathatnak be heteken belül, hiszen hivatalosan is megerősítették, hogy szeptember 3-án érkezik a Xiaomi Redmi 10 Prime.

A hírek szerint egyelőre Indiában fogják forgalmazni a készüléket. Van egy olyan sejtésünk, hogy a készülék megegyezhet a Redmi 10-el csupán egy Prime elnevezéssel illetik meg az indiai piacon, csak úgy, mint tavaly a Redmi 9-nél.

xiaomi

A kedvcsináló képekből is arra lehet következtetni, hogy az imént említett készülékről beszélünk, bár valljuk be nem nagyon van különbség dizájnra az idei Xiaomi középkategóriás készülékek között.

A mobiltelefon specifikációit úgy szemléltetik a képeken, hogy hozzáraknak egy „Superstar” szócskát. Az kiderült, hogy egy MediaTek Helio lapka dolgozhat majd a készülékben, emellett kapunk egy nagy felbontású kamerát is a nagy akkumulátor mellett. A termék rendelkezik sztereó hangszórókkal és gyors töltéssel is egyaránt. Mindezek a specifikációk igazak a sima modellre is, így nem tudjuk, hogy milyen változást hozhat az új Prime kiadás.

xiaomi

Hivatalos árazásról egyelőre nincs hír, de hasonló áron érkezhet feltételezésünk szerint, mint a Xiaomi Redmi 10. Az biztos, hogy mindenre választ kapunk szeptember 3-án a készülék hivatalos bemutatóján.


Forrás