Szeretnéd tudni milyen lett a Galaxy S21 széria? Nézd a bemutatót élőben!

Délután 16 órától kezdetét veszi a Samsung legújabb csúcsmobiljainak bemutatója. Az eseményt természetesen online élőben közvetítik, mutatjuk hol tudod követni az idei első Unpacked-et.

Az elmúlt időszakban egy rakat infó érkezett a Galaxy S21 szériáról. Első körben három modellel indít a sorozat, ezek a Galaxy S21, Galaxy S21+ és Galaxy S21 Ultra lesznek. A kiszivárogott képek alapján már tudni, hogy dizájn részben eltér az előző generációktól, a S21 mobilok ugyanis egy különleges, kerettel egybeolvadó kameraszigettel érkeznek. Mind a három készülék a tegnap bemutatott 5 nanométeres node-on készült Exynos 2100 rendszerchippel fog debütálni, ami teljesítményben jócskán túlszárnyalja elődjét. Az 5G természetesen adott lesz, és érkezik az S Pen támogatás is.

Galaxy S21 széria

Kiderült az is, hogy a ház egy megerősített polikarbonátból készül. A specifikációkkal kapcsolatban is szinte minden kiszivárgott, a kérdés már csak az, hogy maradt-e még valami titokban amit a bemutatón el lehet majd sütni. Valószínűleg a funkciók terén tartogat még nekünk újdonságokat a Samsung, ha szeretnéd megtudni, hogy pontosan mik ezek, kövesd élőben az Unpacked eseményt a Samsung hivatalos weboldalán. Pletykáltak még új Galaxy Buds Bluetooth fülesről és SmartTag-ről is, feltehetően ezeket is most leplezi le a gyártó.

Az online bemutató tehát 16 órától indul, addig még van egy kis idő, ha szeretnél megtudni néhány lényeges információt a Galaxy S21 mobilokról, olvasd el korábbi cikkeinket.

Ez is érdekelhet:
Bivalyerős lett a Galaxy S21 mobilokba szánt Exynos 2100 chipset

Már megtekinthető a Galaxy S21 előzetese

Már letölthetők a Galaxy S21 sorozat hivatalos háttérképei