Szerezz eredeti Windows 10-et 2700 Forintért – az akció korlátozott ideig él, rendeld meg most!

szponzorált tartalom

Frissíts még ma a Windows leggyorsabb és legbiztonságosabb verziójára. A GoDeal24.com őszi vásár keretén belül mindezt olcsón megteheted, mivel jócskán lefaragtak Windows 10 licenckulcsok árából. Mire vársz még? Hihetetlen áron vásárolhatod meg a Windows 10-et, de érdemes gyorsan átgondolni, mert az akció csak korlátozott ideig él.


Valaha volt legolcsóbb Windows 10

Ennél nem kaphatsz alacsonyabb áron Windows 10 licenckulcsot, a GoDeal24.com őszi akcióján tudod megvásárolni legolcsóbban a Microsoft operációs rendszerét. Nem 10, 20 vagy 30 százalékos kedvezményről van szó, a GoDeal24.com 50 százalék kedvezményt kínálnak most a Windows 10 licenckulcsok árából. A kedvezmény igénybevételéhez, a fizetés előtt használd a „GG50” kuponkódot, mivel csak így él az akciós ár.

Hatékonyabb munka az Office 2016 és 2019-el

A Windows 10 mellé Office 2016 vagy 2019-et is kérhetsz, a Microsoft irodai szoftvercsomagjának használatával sokkal hatékonyabbá és egyszerűbbé válik a munkavégzés. A GoDeal24 őszi villámakciója során hatalmas kedvezmény jár az Office sorozatra is, ez még nagyobb mint a Windows 10 esetében, itt ugyanis nem 50 százalékról van szó, 62 százalékkal olcsóbban tudod megvásárolni a MS Office 2016-os és 2019-es verzióját. Ehhez használd a „GG62” kuponkódot a vásárlás előtt.

Valami más kell? Nézz körül!

A GoDeal24 őszi villámakcióján több Microsoft termékes ajánlatot is igénybe vehetünk. Óriási, 55 százalékos kedvezmény adnak további Microsoft termékek vasalásánál, ha a fizetés előtt beírod a „GG55” kuponkódot.

A GoDeal24.com-ról…

A GoDeal24.com egy piacvezető webshop, ami eredeti játékokat és szoftverlicenceket ad el a világ minden pontjára az ügyfeleknek. 24×7 támogatást nyújt, nagyszerű ajánlatokkal együtt minden szoftverkulcs-sorozatban. Amikor a GoDeal24.com webhelyről vásárolsz, biztos lehetsz abban, hogy megbízható brand-el van dolgod, ami csak eredeti szoftverkulcsokat értékesít.

Kérdésed van? Segítség kell?

Bármikor kapcsolatba léphetsz a GoDeal24.com-mal a service@godeal24.com címen, és ügyfélszolgálati csapatuk készséggel áll a rendelkezésedre.