Szétszedték, majd egy sárkányt építettek a Xiaomi Mi 11-ből

Sok mindent láttunk már, de olyat még nem, hogy egy telefon darabokra szedtek és egy sárkányt építettek az alkotórészeiből.

Elsőként a népszerű kínai közösségi oldalra a Weibo-ra majd a YouTube-ra is felkerült egy cég által feltöltött videó amin a Xiaomi jelenlegi csúcsmobilját a Mi 11-et darabokra szedik, majd egy sárkányt építenek belőle. Megtudtuk azt is, hogy körülbelül 500 alkatrészt állítottak össze és mindössze 30 napot vett igénybe az összeszerelés. A sárkány egyébként nagyon látványos lett és nem csak hasonlít rá hanem teljes mértékben annak is néz ki. Azért a szárnyánál mondhatnánk, hogy csaltak egy kicsit, de végül is ez is a Mi 11-ből készült, a videóból kiderül, hogy hogyan:

A Xiaomi tavaly december 28-án jelentette be a Mi 11-et, ami az első Snapdragon 888 processzorral ellátott készülékként érkezett. Ezen kívül 108 megapixeles hátlapi kamerát, 6,81 hüvelykes QHD+ felbontású és 120 HZ-es képfrissítéssel ellátott AMOLED kijelzőt is magáénak tudhat a mobil, de ha bővebben elmerülnél a hardverspecifikációkban korábbi cikkünkben olvashatsz részletesen a készülékről.

Ez is érdekelhet:

Március végén érkezhet a Xiaomi Mi 11 Lite

Az első eladási adatok alapján bombasiker a Xiaomi Mi 11

Nem kell senkinek a töltő nélküli Xiaomi Mi 11 “Green Edition”