Szétszerelték a Xiaomi 11T Pro készüléket

xiaomi

A Xiaomi nemrégen mutatta be legújabb felső kategóriába sorolható okostelefonját, amit a tesztelők már górcső alá is vettek. Mutatjuk, hogy mit találtak a készülékházban.

crypto50

A kínai cég okostelefonja 2021. október 11-től kapható a magyarországi piacon, ami mellé az első időszakban egy akció keretén belül ajándékba jár egy szelfibot és egy Xiaomi Mi Watch okosóra kiviteltől függetlenül. A Xiaomi 11T 199.999 Ft-os, míg a Xiaomi 11T Pro 249.999 Ft-os áron érhető el.

Az újdonságot több teszten meglehet tekinteni az interneten, köztük a szokásos szétszerelős videóban is, amit a PBKreviews készített el. Ez a bemutató megtalálható a hivatalos YouTube csatornájukon és itt a cikkben is megtaláljátok:

A készülék hátlapja üveg kialakítással rendelkezik. Ezt távolították el elsőként ezt követően pedig már láthatjuk is mi lapul a készülékben. Az látható, hogy rengeteg csavart használtak az összeszereléshez és ahhoz, hogy eljussunk az alaplaphoz és a kamerához, mind ki kell szednünk.

A videóban nagyon jól látható, hogy a készülék két akkumulátorral rendelkezik, ami azért fontos a cég szerint, hogy kisebb legyen a melegedés és ezáltal jobban bírja az okostelefon a 120W-os gyorstöltést, ami egy hagyományos kialakítás keretein belül jelentősen terhelné és csökkentené a telep élettartamát.

A készülékben egy Snapdragon 888-as lapkát helyeztek el, amit egy rézszalag és termikus paszta segítségével tudnak ellenőrzés alatt tartani. A videó végén az is látható, hogy hogyan is néz ki a készülékváz a legfontosabb alkatrészek nélkül, ami bizarr látványt nyújthat.


Forrás