Szinte minden kiderült a Xiaomi Redmi K50 mobiltelefonról

redmi-k40-cover

Már több pletykát hallhattunk arról, hogy a közelgő K szériás Xiaomi mobiltelefon felső kategóriás tulajdonságokkal lesz felszerelve. Mutatjuk, hogy mit tudunk a Xiaomi Redmi K50 készülékről.

crypto50

A Xiaomi K szériás készülékei többnyire flagship killerek, hiszen relatív olcsón kínálnak csúcsteljesítményt. Az egyetlen olyan dolog, ami hátrányként írható le a szériával kapcsolatban az az, hogy többnyire Kínában kaphatóak csak.

A soron következendő Xiaomi Redmi K50 készülék egy 6,7 colos FHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű OLED kijelzőt kaphat meg. A rendszerint három tagot számláló széria ezen része megegyezhet egymással, nem úgy, mint a processzor.

xiaomi

A kiszivárgott információk szerint a leggyengébb modell egy Snapdragon 870-et, a középső tag egy Snapdragon 888-at, míg a legerősebb egy Snapdragon 898-at kaphat meg. Ebből arra is tudunk következtetni, hogy csak következő évben fognak megjelenni a telefonok, hiszen utóbbi processzor még nem érhető el a piacon.

Emellett a töltési sebesség is változni fog, hiszen megkapják a 100W-os gyors töltést, így pillanatokon belül feltölthetjük készülékünket. Védettség tekintetében is eléri végre a prémium minőséget, hiszen ezen készülékek IP68-as vízállósági tanúsítványt kaphatnak.

Kamerás fronton a legerősebb modell 108 MP-es lencsét kaphat, míg a többi tagnak be kel érnie 48 MP felbontással. A készülék hivatalos megjelenéséről és árazásáról egyelőre nincs hír.


Forrás