Szivárgások a Huawei P60 Pro okostelefonról

A kínai vállalat új generációs készülékéről a napokban fontos információk szivárogtak ki. Mutatjuk, hogy mit tudunk a Huawei P60 Pro okostelefonról.

Habár A kínai vállalatot évek óta csak a szerencsétlenség sújtja, nem állnak le az okostelefonok forgalmazásával, évről évre újabb csúcskészülékeket mutatnak be, amik megállják a helyüket, viszont sajnos a Google szolgáltatások hiánya miatt sok piac kiesik számukra, vagy legalább is az okostelefonjaikhoz nem méltó a kereslet.

A napokban megjelent szivárgások szerint hamarosan új termékeket dobhatnak majd piacra, köztük a Huawei P60 Pro okostelefont, ami az eddigi legjobb kamerás képességekkel jöhet, amit a cég kínálatában látni lehetett, valamint hardveresen sem szabad majd lenézni, ugyanis egy Snapdragon 8Gen2 SoC dolgozhat majd benne, természetesen csak a 4G variáns, ugyanis az 5G technológiát még mindig nem használhatja a vállalat.

A készülék kijelzője állítólag egy 6,6 colos QHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű OLED kijelző lehet. Azt is tudjuk, hogy az akkumulátor kapacitása 5000 mAh-es lesz, a maximális töltési sebesség pedig 100W lesz vezetékesen. A hátlapon egy hatalmas 50 MP-es főkamera lesz megtalálható az 50 MP-es ultraszéles látószögű és a 64 MP-es telefotó lencse mellett. Emellett adott lesz az IP68-as víz és porállósági szabvány is.


Forrás