Szivárgások érkeztek a Xiaomi 12T sorozatról

xiaomi

A kínai vállalat a szivárgások szerint hamarosan bemutathatja a Xiaomi 12T sorozatot, amiről most újabb információk derültek ki. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

Néhány éve már megszokhattuk, hogy a Xiaomi az éve elején bemutatja a legerősebb készülékeit, az ősz kezdetén pedig piacra dobják ezeknek a „T” változatát, vagyis a hasonló képességekkel rendelkező, de olcsóbb kiadású termékeket. Ez idén is így lehet az eddigi szivárgások szerint, ugyanis hamarosan megjelenhet a Xiaomi 12T és a Xiaomi 12T Pro okostelefon is.

A sorozat állítólag októberben kerülhet majd bemutatásra globálisan, de sajnos erről sajnos pontos információnk nincs, csak a forrásból tudunk kiindulni. A Xiaomi a napokban dobta piacra a Xiaomi Redmi K50 Ultra okostelefont, ami egy az egyben a Xiaomi 12T Pro okostelefon lehet majd.

A sima modell hardveresen egy MediaTek Dimensity 8100 Ultra lapkát kaphat majd meg, ami mellé 8GB RAM és 256GB belső tárhely társulhat majd a globális piacon. A töltési sebesség 67W lehet, míg a Pro modellnél 120W-al lehet majd tölteni a terméket. A Xiaomi 12T nyitóára durván 260.000 Ft lehet, ami jóval magasabb ár, mint amit az előd szériánál láttunk, itthon pedig ez még magasabb lehet.


Forrás