Szivárogtatja az információkat az érkező mobiljairól a OnePlus

Egyre több információ érkezik biztos forrásoktól a OnePlus 9 szériával kapcsolatban, mutatjuk, hogy most mik derültek ki a készülékekről.

A OnePlus nemrég megerősítette, hogy március 23-án fogják leleplezni a OnePlus 9 sorozatot. Azóta pedig a vállalat Twitter csatornája és a Pete Lau (CEO) is szivárogtatja az információkat a mobilokról. Megtudtuk, hogy az elsődleges kamera egy Sony IMX789 szenzor lesz. A legfrissebb információ alapján pedig az ultraszéles látószögű kamera szintén a Sony műhelyéből kerül ki, ez nem lesz más, mint az IMX766.

Az ultraszéles látószögű kamera egyébként 50 megapixeles lesz és akár 1%-ra is képes lesz csökkenteni a torzítást. A OnePlus vezérigazgatója, Pete Lau is megosztott egy képet Twitter oldalán, a bejegyzésben egy a OnePlus 9 sorozat egyik tagjával készített fotót láthatjuk. A képet a széles látószögű IMX766-tal készítette és meg kell jegyezni, hogy valóban nem látni semmiféle torzítást rajta.

A OnePlus 9 sorozattal kapcsolatban hivatalosan még nem tudjuk, hogy pontosan mennyi telefont is foglal majd magában a széria, de az eddig kiszivárgott pletykák alapján az első körben majd három telefonnal ismerkedhetünk meg. Ezek a OnePlus 9, OnePlus 9 Pro és a OnePlus 9E nevű modellek lesznek. Az még nem tiszta, hogy az 50 megapixeles Sony IMX766 melyik telefonban találkozhatunk majd, de erős a gyanú afelől, hogy ez csak a Pro változat kiváltsága lesz.