Szokatlan elhelyezés kaphat a Mate 20 Pro három hátlapi kamerája

írta: odinsann

A napokban bemutatott Kirin 980 lapkát elsőkén az októberben érkező Mate 20 és Mate 20 Pro kaphatja meg, ugyan a bemutatóig még bő egy hónapunk van ami már annyira nem is sok és most egy újabb képen tűnt fel az újdonság.


A berlini IFA-n kapta valaki lencsevégre a Huawei hamarosan debütáló csúcsmobiljának Pro változatát. Ugyan a képeken teljes égészében nem látszott a modell, de ez nem volt akadálya annak, hogy a látottak alapján készüljön egy újabb renderkép az eszközről.

A képeken látható fiatalembert az IFA-n fotózták le az egyik bemutatóterem emeletén, aki egy eddig még ismeretlen mobiltelefon tartott a kezében. Ilyen kamerakiosztás eddig még egyetlen gyártó készülékénél sem láttunk és mivel köztudott, hogy a mobilos cégek vezetői és dolgozói egy része előbb megkapja egy érkezőfélben lévő telefon prototipusát így jó esély lehet igaz az a feltételezés, hogy a fenti képen a Mate 20 Pro látható.

Persze benne van a pakliban az is, hogy csak egy kezdetleges prototípusról van szó és teljesen más elhelyezkedést kapnak a végleges változat kamerái. A napokban a Weibo oldalán jelent meg egy újabb kép a mobilról, melyen szintén ugyan ilyen elhelyezésben vannak a kamerák. Meg kell jegyezni találkoztunk már hasonló esettel és akkor csak hasonlóságok voltak az eredeti telefon és a korábban kiszivárgott képek között. A Huawei Mate 20 és Mate 20 Pro esetében ez október 16-án fog kiderülni Londonban.

forrás: phonearena