Temérdek fotó szivárgott ki a Huawei P20 egyik prototípusáról

Szerintem nem mondok senkinek újat azzal, hogy a mobilgyártók egy-egy készülék elindítása előtt több prototípus közül választják ki melyik legyen a végleges, a felhasználók számára szánt modell.


Bár a Huawei csúcsmobiljai csak március végén mutatkoznak be, az Android Authority egyik forrásának sikerült pár pár képet készíteni az érkezőben Huawei P20-ről. A felvételek láttán nem hinném, hogy felspanolt állapotba kerülne valaki a kínai cégnél, mivel azokon egy prototípus szerepel. Ezt a variációt már biztosan elvetették a Huawei fejesei, helyette egy másik eszközt kapunk.

A kijelző körül minimális kávák vannak, talán ez lesz az egyetlen dolog amiben hasonlítani fog a március 27-én érkező készülékhez. A hátlapon is csak két kamerát találunk, ellenben a hetek óta szajkózott hárommal szemben, amire a Huawei eseményének meghívója is ráerősített.

Észrevehettek egy elég különös dolgot is, nincs hangerőszabályzó a telefonon. A jack csatlakozó kihagyását még valahogy le lehet nyelni, de hangerő gombok sokaknak hiányoznának.

Aggodalomra persze semmi ok, a végleges változaton biztosan rajta lesz. A debütálásig még több mint egy hónap van, addig kétségkívül sokat hallunk még a Huawei újdonságairól. A többi képet megtekinthetitek az Android Authority  weboldalán. A Huawei P20 vagy P11 ára egyenlőre ismeretlen, specifikációit megtudhatjátok korábbi cikkeinkből.