Testla Edition-t kaphat a Galaxy Note 10

Már mondhatni megszokottá vált, hogy a nevesebb mobilgyártók autómárkákkal partnerkapcsolatot kötve, az alap készülékektől eltérő külsővel, limitált szériás készülékeket dobnak piacra, úgy tűnik ebbe a sorba most beáll a Samsung is aki a Tesla-val kooperál.


Már évekkel ezelőtt volt, de talán elsőként a Huawei féle Porsche Design telefonok voltak az első olyan modellek melyek autómárkákhoz voltak köthetők. Majd idővel megérkezett az Oppo Find X Lamborghini Edition és tavaly év végén a OnePlus 6T McLaren Edition is. A legfrissebb pletykák szerint pedig a Samsung Tesla Edition Note 10-el készül. Legalábbis egy kínai blogger ezt állítja, hivatkozva az egy héttel ezelőtti partnerkapcsolatra a tech óriás és a Tesla között köttetett. Ennek kapcsán egy képet is kaptunk a várható készülékről, ennek valódiságát azonban senki nem erősítette meg, illetve más forrás sem számolt be róla, vagy osztott meg hasonló képeket.

A fenti fotón a már korábban is kiszivárgott Galaxy Note 10 körvonalai köszönnek vissza, csak éppen az eddig látottaktól eltérő külsővel. A képen szürke színű szálcsiszolt fém hátlappal látható a Note 10 és egy (3D-s) Tesla logó is feltűnik rajta. A telefon szélei és a hozzá tartozó S Pen pedig piros egyik árnyalatában pompázik. A Galaxy Note 10 bemutatójára augusztus elején kerül sor, talán addig még hallhatunk többet a Tesla féle variánsról, ha egyáltalán valóban érkezik majd ilyen.

FORRÁSwebio
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.