Thom Browne kiadású, Samsung Galaxy Z Flip 3 modell érkezhet

z flip 3

Hamarosan a Samsung két hajlítható kijelzős készüléket is piacra fog dobni, amiből az egyik a pletykák szerint kaphat egy limitált kiadást is.

INLOCK

A Samsung nemrég bejelentette, hogy mikor fogja bemutatni az új Samsung Galaxy Z sorozat tagjait. Az egyik készülék a Samsung Galaxy Z Flip 3, ez egy kagyló kialakítású hajlítható kijelzős mobil, ami azoknak lehet szimpatikus, akik kis helyen szeretik tárolni a készüléküket.

Limitált kiadás érkezhet

A hírek szerint a modellből megjelenhet egy Thome Browne dizájnnal rendelkező modell is, aminek a dizájnját a divattervező segített megtervezni. A közös együttműködés a készülék népszerűsítése miatt játszhat fontos szerepet. Abban biztosak lehetünk, hogy ez egy limitált kiadás lesz, így nem lesz könnyű hozzá jutni.

Nem ez az első eset, hogy a dél-koreai cég együtt működik a divattervezővel, hiszen a Samsung Galaxy Z Flip készülékből és a Samsung Galaxy Z Fold 2-ből is érkezett egy Thom Browne kiadás. Utóbbinál összesen 5000 darabot gyártottak le, viszont több, mint 230.000 ember regisztrált elő arra, hogy meg szeretné vásárolni a készüléket.

z flod 2

A készülék elődjéhez képest abban változhat, hogy az előlapi kijelzője 1,1 colra növekedhet, amin már kényelmesen elolvashatjuk értesítéseinket vagy üzeneteinket. Szivárgások szerint a Snapdragon 870-es lapkakészletet kaphatja meg. Valószínűleg azért nem a Snapdragon 888-at, mert egyre jobban érződik a chip hiány a mobiltelefon piacon is, emellett így az árat is lejjebb tudják szorítani. Az idei készülék akár 20%-kal is olcsóbb lehet elődjénél.

Egy kis ingyen Bitcoin jöhet?

A csúcsprocesszor mellett 8 GB RAM és 256 GB tárhely kap helyet a készülékben. Az akkumulátor 3273 mAh-es, amit 15W-al vezetékesen és 9W-al vezeték nélkül tudunk majd tölteni. A hátlapon két 12 MP-es lencse helyezkedik el, míg a szelfi kamera egy 10 MP-es szenzor lesz.

z flip 3

Ha a limitált kiadást vásároljuk meg, a telefon mellé lesz csomagolva egy ugyancsak Thom Browne dizájnnal rendelkező Samsung Galaxy Watch 4 (vagy Classic) és egy Samsung Galaxy Buds 2. Persze a csomagban megtalálható lesz egy töltő, tok és egyéb kiegészítők is. Az ára valószínűleg több lesz, mintha külön-külön megvásárolnánk az adott termékeket. Kíváncsian várjuk a bemutatót és a készülék végleges specifikációját.

Forrás