Thor limitált kiadásban érkezik a Realme GT Neo 3

A kínai vállalat hamarosan egy új limitált kiadásban dobhatja piacra a Realme GT Neo 3 okostelefont. Mutatjuk, hogy mit tudunk a készülékről.

A Realme elég sok készüléket dob piacra limitált kiadásban, valamilyen céggel együttműködve, vagy valamilyen filmre vagy játékra specializálva azt. A cég még márciusba dobta piacra a Realme GT Neo 3 okostelefont, aminek július 13-án megérkezhet a legújabb kiadása.

A Thor- Love and Thunder film a napokban mutatkozott be a mozikban világszerte, minden bizonnyal ezért időzítette a Realme így a bemutatást, hiszen egy limitált kiadású okostelefont készítettek a film témájában.

Ez sok Marvel rajongó számára vonzó ajánlat lehet. A termék durván 220.000 Ft-os áron nyithat a Realme weboldalán Kínában és nem is nagyon lehet rá esély, hogy más piacokon is bemutathatják majd.

Hardveresen a készülék egy MediaTek Dimensity 8100-as lapkával lesz felszerelve 12 GB RAM és 256 GB belső tárhely társaságában. Amit még érdemes kiemelni a termékkel kapcsolatban az a töltés, hiszen akár képes a 150W-os vezetékes töltésre is, amivel elég hamar feltölthető a 4500 mAh-es akkumulátor. A kijelzőre sem lehet panasz, hiszen egy 6,7 colos FHD+ felbontású AMOLED panelt kap majd meg.


Forrás