Több fontos infó is kiderült a Honor View 20-ról

írta: Robi

Honkongban egy kisebb sajtótájékoztatót tartottak, melynek főszereplője a Honor View 20 volt, több fontos részletet is elárultak az újdonságról.


A Honor View 20 a Huawei leányvállalatának első olyan telefonja lesz ami kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasóval rendelkezik majd. Ezt persze eddig is lehetett tudni, de az újdonság, hogy a modell állítólag 48 megapixeles kamerával fog rendelkezni, illetve kap egy olyan Link Turbo névre keresztelt funkciót is, ami lehetővé teszi a WiFi és a 4G egyidejű használatát így még stabilabb kapcsolatot kapunk és a hálózatot sem terheli olyan szinten.

A honkongi bemutató alkalmával egyébként kézbe is lehetett fogni a telefont, de a dizájnt azért nem leplezte le a gyártó, mert egy kerettel bevonták így ez egyenlőre még rejtély maradt. Elmondták továbbá azt is, hogy a kamerás kijelző a Full View 3.0 nevet kapta és a kamera 4,5 milliméteres helyet fog ebből elfoglalni.

A modul egyébként a Sony gyártmánya lesz, méghozzá egy IMX586-os. Az első bejelentés Kínában, december 26-án fog megtörténni, majd ezt követően január 22-én Párizsban is bemutatják az európai piac részére a Kirin 980 processzorral érkező V20-at.

forrás: gsmarena