Több fotó is érkezett a OnePlus 9 Pro-ról

Több nagyon jó minőségű fotó is kiszivárgott az állítólagos OnePlus 9 Pro-ról amin szinte minden oldalról megtekinthetjük a mobilt.

Egy ideje már tudjuk, hogy a OnePlus dolgozik a OnePlus 9 szérián. Most egy YouTuber-nek köszönhetően érkezett pár kép az állítólagos Pro változatról. Amivel kapcsolatban meg kell jegyezni első ránézésre nem igazán hasonlít egy csúcsmodellre, legalábbis a hátlapját tekintve. Viszont ha egy kicsit jobban szemügyre vesszük észrevehetjük, hogy négy kamerája van a mobilnak ezen az oldalon. Így azért már jobban zászlóshajó feelingje van a készüléknek.

oneplus-9-pro-1

Az előlapon a kijelző bal felső sarkában találjuk a szelfikamerát. Ahogy azt már korábban hallhattuk a megjelenítő ívelt széleket kapott. Ezen felül a forrás megerősíti azt is, hogy a kijelző QHD+ felbontású lesz és adott 120 Hz-es képfrissítés is.

oneplus-9-pro-2

A többi hardverspecifikáció várhatóan a következőképp fog alakulni: Snapdragon 888 rendszerchip, 4500 mAh-s 65 wattos gyorsöltéssel tölthető akkumulátor, a Pro esetében IP besorolás, valamint legfeljebb 12 GB RAM. A hírek szerint a OnePlus 9 Pro mellé jönni fog még az alap OnePlus 9 és benne van még a pakliban egy Lite változat érkezése is. A bemutatóval kapcsolatban még semmi biztos információt nem kaptunk, de ha hihetünk a pletykáknak akkor valamikor márciusra várhatjuk a bemutatót.

A teljes videót a többi képpel itt tekinthetitek meg: