Több Huawei és Honor mobilra is befuthat novemberben az EMUI 10

Valamikor szeptemberben tette közzé a Huawei az EMUI 10-re frissülő mobilok listáját. A béta már régóta elérhető a kínai cég néhány csúcsmobiljára és most úgy néz ki, hamarosan befut a végleges verzió is.

Elsőként a P30 és P30 Pro tulajok számíthatnak a frissítést jelző értesítésre. A Huawei által közzétett üzemterv szerint november közepétől indulhat meg az EMUI 10 az említett két mobilra.

Megérkezett az EMUI 10, mutatjuk az új funkciókat!

Talán a kínai írásjelekből is leszűrhető, de akinek nem lenne világos, érdemes tisztázni, hogy ez a táblázat kínára vonatkozik. A világ többi országában néhány napot vagy hetet, biztosan várni kell majd az új kezelőfelületre és az Android 10-re, de gyaníthatóan az év végéig legkésőbb mindenki megkapja, aki független P30-at vagy P30 Pro-t használ.

Hasonló a helyzet a Mate 20, Mate 20 Pro, Mate 20 X és Mate 20 RS-sel is, ezekre november második felére ígérte a frissítést a Huawei. Szintén a hónap végén várható az új felhasználói felület a Honor 20 szériára, a Honor V20-ra és a Honor Magic 2-re. Ezzel egyidejűleg több középkategóriás készülékre is elindul a béta. Ha a felsorolt készülékek valamelyikét használod, mostantól érdemes legalább hetente  egyszer manuálisan ellenőrizni van-e elérhető frissítés a mobilra.

FORRÁShuawei
MEGOSZTÁS
PR cikkekkel, linképítéssel kapcsolatban keress a [email protected] e-mail címen.