Több iPad felhasználó is panaszkodik az új rendszerre

apple

Az amerikai vállalat nemrég egy új frissítést küldött az iPad modellekre, amire sok felhasználó panaszkodik a hírek szerint. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

Az Apple még tavaly dobta piacra a legújabb iPad modelleket köztük az iPad Mini 6-ot, ami nagyon kicsinek mondható, nem sokkal nagyobb, mint mondjuk egy Samsung Galaxy Z Fold 3 kihajtva. A készülék elég szűk rétegnek készült, hiszen ilyen áron akár már iPad Air modelleket is lehet kapni, amik nagyobb kijelzővel rendelkeznek.

Az amerikai vállalat nemrég dobta ki az iPadOS 15.5 rendszerét, ami a jelek szerint nem sikerült túl fényesen, ugyanis világszerte rengeteg felhasználó panaszkodik, különféle problémákra. A forrás szerint a legelterjedtebb eset az, hogy problémák vannak a készülék töltésével a szoftver miatt.

iapd mini

A panasz szerint sokan nem tudják feltölteni a készülékeiket és még a gyári visszaállítás sem segít. Állítólag az Apple tud az esetről és ki is emelte, hogy az akkumulátor csere nem fogja megoldani a problémát, hiszen szoftveres hibáról beszélhetünk. Mindenesetre biztosan dolgoznak az ügyön, de egyelőre még semmi hír nincs arról, hogy mikor oldhatják meg majd a problémát.


Forrás