Több, mint 2 éves Samsung Galaxy A szériás okostelefon kapott Android 13-as rendszert

A dél-koreai vállalat elképesztő ütemben szállítja a frissítéseket a felhasználók készülékeire, olyannyira, hogy már egy több, mint kétéves Samsung Galaxy A szériás okostelefon kapta meg a legújabb rendszert.

Sokszor beszámoltunk már nektek az utóbbi időben arról, hogy a Samsung milyen ütemben hozza el a frissítéseket a készülékeire, ami nemhogy lassulna, hanem egyre több termékre ér el az új Android 13 alapokon futó One UI 5.0.

Természetesen elsőként mindig a prémium kategóriás termékek kapják meg elsőként a legújabb verziót, de mivel itt már több évre visszamenőleg is letudta a kötelességét a cég, már a Samsung Galaxy A széria van soron.

A Samsung Galaxy A sorozatból elsőként az A33 5G és az A53 5G okostelefon kapta meg az új rendszert, de azóta már tovább bővült a lista, sőt már egy olyan Samsung okostelefon is megkapta a frissítést, ami több, mint két éve jelent meg, ez pedig nem más, mint a Samsung Galaxy A71.

A frissítés elsőkét Lengyelországban tűnt fel, de biztosan megjelenik hamarosan a többi országban is. Ha ilyen típusú okostelefonnal rendelkezel, menj a beállítások fül alatt található szoftverfrissítés fülre és ott tudod ellenőrizni, hogy már telepítheted-e az új rendszert.


Forrás