Több mint tíz 5G mobillal készül jövőre a Xiaomi

xiaomi-5g-cover

A Xiaomi vezérigazgatója egy interjúban árulkodott a cég jövőbeli terveit illetően, elmondta, hogy több mint tíz 5G képes mobilra számíthatunk tőlük 2020-ban.


A Xiaomi már most három darab 5G készüléket tudhat magáénak, ellentétben a nagy múltú Apple-el, akinek szeptemberben nem sikerült 5G telefont bemutatnia, így ezt már valószínűleg csak jövő szeptemberben teszik meg. A Xiaomi év elején lerántotta a leplet a Mi Mix 3 5G-ről, majd a nemrég debütált a Xiaomi Mi 9 Pro 5G és a Mi Mix Alpha is, ezek a modellek a kínai gyártó 5G-s repertoárját erősítik. Tegnap a kínai internetes világkonferencián a Xiaomi vezérigazgatója Lei Jun adott egy interjút a Reuters-nek, ahol a vállalat jövőbeli terveiről beszélt. Elmondta, hogy jelenleg több, mint tíz 5G képes telefonon dolgoznak és ezek közül mind 2020-ban fog bemutatkozni.

Megtudtuk azt is, hogy nem csak prémium telefonokról van szó, hanem vannak köztük olcsóbb variánsok is. a Xiaomi szerint a jelenlegi 5G modellek, köztük a Mi 9 Pro 5G korai sikere ösztönözte őket arra a döntésre, hogy a következő évben kiemelten koncentráljanak az 5G telefonokra. A vállalat azt reméli, hogy az 5G kompatibilis telefonok szélesebb skálája még jobb eladási mutatókat eredményez majd a következő évben.

FORRÁSreuters
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.