Több piacon lehetnek majd elérhetőek a Bespoke kiadású Samsung okostelefonok

z flip 3

A dél-koreai vállalat hamarosan bemutathatja legújabb okostelefonjait, ami mellett más újításokat is elhoznak, amik közül az egyik az, hogy a Bespoke kiadású okostelefonokat más piacokon is meglehet majd vásárolni.

A Samsung valamikor augusztusban fogja bemutatni a Samsung Galaxy Z Fold 4 és Samsung Galaxy Z Flip 4 okostelefonokat, valamint a Samsung Galaxy Watch 5 szériát. A legújabb pletykák szerint, amint kaphatóak lesznek majd a termékek, a Bespoke kiadások is elérhetőek lesznek a vásárlók számára.

A Samsung tavalyi indította el az okostelefonoknál az első Bespoke modellt, a Samsung Galaxy Z Flip 3-at, amit összesen 49 féle színopcióban vásárolhattak meg a rajongók.

A Bespoke Studio idén tovább bővülhet, így az utód modelleknél is megmaradhatnak ezek az opciókat, sőt még további újdonságokat láthatunk.

Eddig a Studio használata csak a legnagyobb piacokra korlátozódott: Egyesült Államok, Kanada, Egyesült Királyság, Dél-Korea, Ausztrália, Franciaország, Németország. A forrás szerint, az idei évben ezek a piacok tovább bővülhetnek, így van esély arra is, hogy a magyar piacon is megtervezhetjük majd a modellek dizájnját. Persze ezek egyelőre még csak találgatások, de nagyon biztatóan hangzik.


Forrás