Több poszter is árulkodik a Honor V20 adottságairól

írta: Robi

A Honor V20 vagy View 20 bemutatója már a nyakunkon van, ezt egyértelműen érezhetjük a gyártó által közzétett promóciós képekből.


Már nem újdonság, hogy a V20 hátlapján elhelyezett főkamera 48 megapixeles lesz, de az előlapon elhelyezett egységről eddig nem sokat tudtunk, most erről is kaptunk egy kis infót. A mai napon megjelent kettő V20-at népszerűsítő kép, ezek szerint 25 megapixeles előlapi kamerát találunk majd a kijelzőben, dizájnja egyébként a Huawei Nova 4-hez hasonló. Az akkumulátor kapacitásáról is árulkodtak, ez utóbbi 4000 mAh-s lesz. A Honor V20-ban a Mate 20 szériában és a Honor Magic 2-ben is helyet kapó Kirin 980 rendszerchipet találjuk majd. Illetve egy Link Turbo nevű újdonság is debütálni fog az eszközzel, ami a WiFi és a mobilhálózat sebességét adja össze és így gyorsabb letöltés biztosít.

A Weibo oldalán is feltűnt egy kép az érkezőfélben lévő V20-ról, ezen az állítólagos árakat láthatjuk, mely szerint a 6/64 GB-os változat 2799 jüanba fog kerülni, a 6/128 GB-os variáns pedig 3299 jüant kóstál majd, ez átszámítva durván 115 és 135 ezer forintot jelent, persze itthon biztos, hogy ennél jóval drágábban tudjuk majd beszerezni.

Ha még nem lenne elég az infó, egy kiszivárgott fénykép szerint a Maserati Edition is érkezhet a készülékből, de erről egyenlőre semmi mást nem tudni, az biztos, hogy drágább lesz a sportautó gyártó logójával ellátott modell.

A Honor V20 az első körben Kínában fog bemutatkozni még ebben a hónapban, majd január 22-én egy Párizsban megtartott rendezvényt követően Európában is elérhetővé válik. 

forrás: gsmarena, gizmochina