Több promóciós videó is érkezett a Snapdragon 888-hoz

Snapdragon-888-cover

A Qualcomm több olyan videót közzétette YouTube csatornáján amik az új Snapdragon 888 processzor legjobb tulajdonságait mutatják be. Nézzük mire számíthatunk.

Egyértelműen kijelenthetjük, hogy a Snapdragon 888 mindenben  javult a Snapdragon 865-höz képest. A Qualcomm ezzel kapcsolatban közzé is tett több olyan promóciós videót melyek az új processzor legjobb tulajdonságait hivatottak kiemelni. Az első videóban a játékokra térnek ki, azt már tudjuk, hogy az Adreno 660 grafikus gyorsító 35%-kal gyorsabb mint elődje, de további 30%-os teljesítménynövekedést köszönhetünk a Variable Rate Shading-nek. Valamint érdemes megemlíteni a harmadik generációs Snapdragon Elite Gaming-et is, vagy azt, hogy a lapkakészlet képes HDR grafikát is megjeleníteni.

A második videó az Elite Gaming funkciót mutatja be:

Természetesen egy processzornak nagy szerepe van abban is, hogy milyen fotót készít egy adott telefon, ugyanis nagyon sok múlik a rendszerchipen is.

A Snapdragon 888 lehetővé teszi, hogy kicsi lencsékkel is jó minőségű képet készítsünk. Valamint megfelelő kamerák mellett képes akár 4K 120 fps-ben is videót felvenni. Rendelkezik hármas ISP-vel és Spectra 580-nal, adott a 10 bites HIEF képrögzítés és új architektúrával rendelkezik a gyenge fényviszonyok mellett történő fényképezéshez.

Egyértelmű, hogy egy ilyen chip fejlett AI funkciókkal rendelkezik, itt talán nem is kell sokat elmondanunk erről, hogy ez mit is jelent, mert a lenti videó magáért beszél:

A Snapdragon 888-cal bemutatkozott az új Qualcomm X60 5G modem is, ami még alacsonyabb késleltetési időt időt kínál a gyorsabb letöltési és feltöltési sebesség mellett.

Végül az utolsó rövid videóban az aptX Adaptive és a TrueWireless támogatást szemléltetik, valamint az Aqstic is említésre kerül.

Azért meg kell jegyezni a fentiek egész jól hangzanak, de mint szokták mondani a puding próbája az evés. Már kíváncsian várjuk az első Snapdragon 888 processzorral szerelt mobilok érkezését és a felhasználók első benyomásait.