Több színben pózol az LG G7 ThinQ és megjelenési dátumot is kaptunk

A közelgő LG zászlóshajó már elég sokat hallatott magáról az elmúlt hetekben, a cég most megerősítette a bemutató időpontját.


Annak idején Judy kódnéven tűnt fel először az LG hamarosan bemutatkozó csúcskészüléke. A G7 kiegészült a februárban bemutatkozó V30-nál megismert ThinQ szócskával, ami mesterséges intelligenciára utal.

A fenti képen állítólag azok a színek láthatók, melyekben beszerezhető lesz a kisebbik dél-koreai gyártó mobilja. Úgy tudni Aurora Black, Platinum Grey, Moroccan Blue, Moroccan (matt) Blue és Raspberry Rose variációkban lesz majd megvásárolható, de egyes színek régiófüggőek lesznek. Azt már kiderül, hogy milyen hardverekkel érkezik a modell, illetve az LG G7 ThinQ ára is megközelítőleg ismert.

Jó hír, hogy közben az LG elárulta mikor lesz a készülék bemutatója. A sajtóközlemény szerint, május 3-án ismerkedhetünk meg a telefonnal egy Szöulban megtartott eseményen. Ugyan ebben az időben New York-ban is bemutatják majd az újdonságot, de a két város között 13 órás időeltolódás van, ezért ott május 2-án lesz a debütálás időpontja.