Továbbfejlesztett hűtéssel jön a Redmi K50 Gaming

redmi-k50-gaming-cover

Több érdekes információt is megosztott Weibo oldalán a jövőhéten érkező Redmi a K50 Gaming mobiltelefonnal kapcsolatban.

crypto50

A Redmi K50 Gaming jövő héten kerül bejelentésre Kínában, ma a vállalat megosztott néhány részletet a telefonnal kapcsolatban. Melynek köszönhetően megtudtuk, hogy annak érdekében, hogy a mobil zökkenőmentesen tudja futtatni a nagy teljesítményű játékokat 40%-kal jobb hőelvezetést kap. Ennek érdekében a Xiaomi újratervezte a telefon belső részeit, és új anyagokat és eljárásokat vezetett be a hatékonyság javítása érdekében.

k50-gaming-4

A Redmi szerint, “nem csak a Snapdragon 8-as sorozat nyers teljesítményéről lesz szó”, olyan optimalizációkat vezetnek be a chipsethez, amelyek lehetővé teszik, hogy a 90 fps sebességgel futó játékok hűvösen tartsák a készüléket.

k50-gaming3

Az oldalt található gaming gombok is jobban kezelhetők lesznek, de a Redmi ragaszkodik a korábbi dizájnhoz, vagyis ezek mechanikusak lesznek. Ezek a gombok lekerekítettek, hogy jobban illeszkedjenek a készülékhez.

k50-gaming-1

A kamerasziget hasonlóan néz ki, mint az elődnél, de most a Redmi a deco stílus jegyében fejlesztette ki, és egy fém peremet kapott, egyetlen darab téglalap alakú üveg burkolattal, amely védi a kamerákat.

k50-gaming-2

Ami a hardverspecifikációkat illeti, a Redmi K50 Gaming méretei 162 x 76,8 x 8,45 milliméteresel lesznek, a telefon súlya pedig 210 gramm. A készülék feltételezhetően egy 6,67 hüvelykes OLED QHD+ kijelzőt fog kapni magas képfrissítési frekvenciával. A mobil előlapján egy 16 megapixeles szelfikamerát találunk, a hátlap pedig egy 64 megapixeles, egy 13 megapixeles és egy 2 megapixeles kamerának ad majd helyet. Az akkumulátor kapacitása 4.700 mAh és támogatott lesz a 120 wattos gyorstöltést.