Továbbra is hiány lesz az iPhone 14 Pro és 14 Pro Max

Az amerikai vállalat új készülékei elég népszerűek, így a cég nem tudja kielégíteni az igényeket világszerte, amit a gyártási nehézségek is bonyolítanak. Mutatjuk, hogy változhat-e a helyzet a közeljövőben.

Az Apple szeptember elején mutatta be az iPhone 14 sorozatot, aminek tagja az iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max készülék is. Előbbi két termék nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, ami annak tudható be, hogy szinte tejesen megegyezik az iPhone 13 készülékkel, ellenben sokkal drágább. Ez nagyon jól látszik azon, hogy folyamatosan csökkentik a gyártási tervet ezeknél a készülékeknél.

Az iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max az elrugaszkodott árakkal ellentétben is népszerűbb, mint az alap modellek, viszont ezekből pedig folyamatos készlethiány van.

Forrás:gizmochina

A napokban megjelent hírek szerint ez még tovább nőhet. A legtöbb Apple okostelefont Kínban gyártják, ahol szigorú COVID 19 korlátozásokat vezettek be a gyártási régióban, így még többet kell majd várni ezekre a modellekre.

Ez annyira biztos, hogy az Apple ezt hivatalosan meg is erősítette, ami eddig nem nagyon volt jellemző a cég részéről. Ez biztosan hatással lesz a Magyarországi árukészletre is, hiszen szinte az összes Pro modellt Kínában gyártják.


Forrás