Triplázott az első napon a OnePlus 9 széria

oneplus-9-pro-cover

Már az első napon rengetegen rendelték elő a héten bemutatott OnePlus 9 és OnePlus 9 Pro telefonokat.

Annak ellenére, hogy a OnePlus mobilok ára az elmúlt évek során jócskán megemelkedett úgy tűnik, hogy továbbra is igen nagy rájuk a kereslet. A napokban bemutatott OnePlus 9 sorozatra ugyanis az első napon több mint háromszor annyi előrendelést adtak le, mint az előző generáció első értékesítési napján. A hírt Pete Lau a cég alapítója osztott meg Twitter oldalán és természetesen megköszönte a felhasználók érdeklődését az újdonságok iránt.

A OnePlus egyébként március 23-án kedden rántotta le a leplet a 9-es sorozatról. Már a bemutató előtt rengeteg információ kiszivárgott a mobilokról, így nem igazán ért minket meglepetés a hardverspecifikációkat és a kamerákat illetően. A OnePlus 9 és OnePlus 9 Pro modellek lettek a vállalat első olyan mobiljai, amik a Hasselbladdal kötött partnerkapcsolatuk előnyeit élvezhetik. Aki nem ismerné ezt a márkát elég ha annyit tud, hogy az Apollo 11 is ennek a cégnek a kameráival volt felszerelve.

A OnePlus 9 és 9 Pro készülékeken kívül még bemutatták a OnePlus 9R-t is, ami annak ellenére, hogy nem egy csúcskategóriás mobil lett és nem rendelkezik a Hasselblad által “behangolt” kamerákkal így is jó vételnek számít. Csak egyetlen probléma van vele, ami nem más mint az, hogy hivatalosan csak Indiában lehet megvásárolni, de azért ettől függetlenül reménykedünk benne, hogy idővel más országokban is elérhető lesz.

A fentiek alapján tehát nagyon nagy az érdeklődés a OnePlus mobilok iránt, még a magas áruk ellenére is. Mindez valószínűleg az új kameráknak és a végletekig optimalizált Android rendszernek is köszönhető. Ha többet szeretnél megtudni a készülékekről olvasd el korábbi cikkünket:

Hasselblad kamerákkal érkezett a OnePlus 9 és 9 Pro