Tuningolja a Huawei a P30-at

Már megszokhattuk a Huawei-től, hogy csúcsmobiljai a bemutatást követően hónapokban kisebb módosításokon esnek át, ez lehet például egy új szín is, de ezúttal egy kis hardveres változtatást eszközölt a gyártó.


A Huawei P30 és P30 Pro idén márciusban mutatkozott be, eddig mindkét készülék népszerűséget töretlen volt, a statisztikák alapján azonban úgy tűnik, hogy az embargó hatására kicsit megcsappant a kereslet a kínai cég mobiljai iránt. Ettől függetlenül jelenleg a Huawei P30 Pro az egyik legjobb csúcskategóriás készülék kamerás vonalon. Az alap színeket már bővítette a Huawei, így kaptunk egy piros változatot a Pro-ból ami az Amber Sunrise fantázianevet kapta, most pedig nagyon úgy néz ki, hogy a Huawei P30 memóriáját növelik meg.

A TENAA-nál járt ugyanis az ELE-AL00m típusszámú modell, ami a megszokott 6 GB vagy 8 GB RAM-al ellentétben 12 GB rendszermemóriával rendelkezett, de az adatlap szerint ezen kívül más változás nem esett rajta. Valószínűleg elsőként Kínában lesz elérhető a 12 GB RAM-al szerelt Huawei P30, mivel ott nem mondható újdonságnak egy telefonban ennyi memória. Azt sajnos nem tudni, hogy a későbbiek során globálisan is megjelenik-e, de ha így is lesz biztosan több hónapot kell majd rá várnunk.

FORRÁStenaa
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.