Új Apple Watch jön, a megszokottól teljesen eltérő dizájnnal

apple

Egy megbízható forrás szerint az Apple fontolgatja, hogy a közeljövőben bemutatna egy strapabíró okosórát, amivel a sportolókat céloznák meg.

Az Apple még 2015-ben dobta piacra az első Apple Watch-ot, azóta az eltelt évek alatt többféle modellel is találkozhattunk. Az alumínium vagy rozsdamentes acél változatok mellett például a Watch Edition és a Hermes modellek már a prémiumabb kategóriát képviselték. De ezeken kívül volt még Nike Edition is, ami alumínium házzal és egyedi szíjjal érkezett, de erről később kiderült, hogy nem igazán volt tartós.

A Bloomberg szerint az Apple fontolóra vette, egy strapabíró Apple Watch készítését, ami ha megvalósul akkor az sincs kizárva, hogy még ebben az évben piacra dobják, de 2022-ben biztosan találkozhatunk majd vele. A kiszivárgott információk alapján sarokvédelemmel és ütésállósággal lenne ellátva ez az óra, a célpiac pedig a túrázók és az extrém sportok kedvelői lennének és állítólag továbbfejlesztett úszáskövetéssel is rendelkezne.

Egyelőre csak ennyi információ látott napvilágot az Apple órákkal kapcsolatos jövőbeli tervekről, de remélhetőleg belátható időn belül érkeznek még friss hírek.