Új dizájnnal érkezhet az iPhone 14 széria

iphone 14

Még csak most jelent meg az iPhone 13-as széria,de már arról érkeztek pletykák, hogy a következő évi készülék milyen specifikációkkal és kialakítással érkezhet meg.

crypto50

Az Apple minden évben ősszel mutatja be az iPhone készülékeit, amik mindig újításokkal érkeznek. Nem akkorával, mint az Androidos gyártók, de stabilan hozzák azt a szintet, amit elvárnak tőlük.

Ez idén is így volt, hiszen az előző szériához képest apró finomítások történtek, emellett a Pro verzióknál megjelent a 120 Hz-es kijelző képfrissítés. Dizájn tekintetében a notch mérete lett kicsit kisebb és a kamerák elrendezésén változtattak minimálisan.

iphone

Egy neves szivárogtató már arról írt a napokban az interneten, hogy a következő iPhone 14-es széria miben változhat az eddigi modellektől.

Állítólag a Pro és Pro Max verziónál eltűnhet a Notch és a Samsung Galaxy S21 szériához hasonlóan Infinity-O kivágással kerülhet a szelfi kamera a kijelzőbe. Ez egyszerre jelenti a Face-ID eltűnését és a kijelző alá épített Touch-ID megjelenését, amiről már a 13-as szériánál is pletykáltak.

Kamerás fronton is sokat fejlődhetnek ezek a modellek, hiszen a jelenleginél 4X nagyobb felbontásban lehet majd fotózni, tehát 48 MP-es lesz a főkamera. A sima 14-es modell pedig állítólag 6,7 colra nőhet, így kedvezve azoknak, akik a nagy kijelzőket szeretik.


Forrás