Új felső kategóriás Lenovo tablet érkezhet

A kínai vállalat a legújabb szivárgások szerint hamarosan piacra dobhatja az új Lenovo Tab Extreme tabletet, ami a felső kategóriába érkezik. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig a termékről.

A Lenovo tabletek a legtöbb embernek ismerősek lehetnek, hiszen itthon is több terméket forgalmaznak, leginkább a belépő és közép kategóriában.

Ezek a termékek alap felhasználásra jól használhatók, viszont, ha valaki komolyabb gépet szeretne vásárolni, más gyártónál kell keresgetnie. Ez lehetséges, hogy a jövőben megváltozhat, ugyanis érkezhet a Lenovo Tab Extreme.

mediatek-dimensity

A napokban megjelent szivárgások szerint az újdonság egy MediaTek Dimensity 9000 lapkát kaphat meg, ami mindenképpen a csúcskategóriába sorolható, így végre a Lenovo is beléphet a felső kategóriás tabletek piacára. A forrás szerint ez a lépés azt jelentheti, hogy a cég egyre jobban odafigyel az Androidos készülékek piacára.

A processzor mellett az is kiderült, hogy a RAM méret 8 GB lesz, szoftveresen pedig alapból Android 13 fog futni a készüléken, ami abból kiindulva, hogy állítólag csak a következő évben fog megjelenni, el is várható. Egyelőre sajnos ennyi információ derült ki a termékről, de a forrás szerint hamarosan elindulnak a pletykák és egyre több minden fog kiszivárogni.


Forrás