Új frissítést kaptak a Samsung Galaxy Watch 3 okosórák

watch 3

A Samsung okosórája a legjobbak közé tartozik a piacon. Most egy újabb frissítést kapott a Watch 3 széria, aminek köszönhetően hatékonyabb a működése.

INLOCK

A Samsung a tavalyi évben dobta piacra a Samsung Galaxy Watch 3-as szériát, ami kétféle méretben jelent meg, 41 mm-es és 45 mm-es kijelző átmérővel. Mindkét óra rozsdamentes acél vázat kapott meg egy bőr szíj társaságában.

Az óra képes mérni a felhasználó pulzusát, vérnyomását, EKG funkcióit és vér-oxigén szintjét. Fontos kiemelni, hogy a vérnyomás és az EKG mérés csak Samsung telefonnal működik.

Most egy frissítés érkezett utóbbi egészség figyelő szenzor javítására, aminek köszönhetően az SpO2 mérés pontosabb lesz. A cég ezt folyamatosan tökéletesíti azért, hogy a felhasználók a valósághoz legközelebbi eredményt kapják.

watch 3 frissítés

Emellett a frissítéssel fejlesztik a tevékenységkövetéseket és a hangutasításokat is. Természetesen ezen felül az okosóra stabilitása is javításra kerül.

A Watch 3 sorozat tagjait 100.000 Ft-120.000 Ft közötti áron már megvásárolhatjuk Magyarországon is. Így is nagyszerű választás lehet, hogy augusztus 11-én a cég a sorozat újabb tagjait fogja bemutatni, a Samsung Galaxy Watch 4 és Samsung Galaxy Watch 4 Classic okosórát.


Forrás