Új funkciók érkeztek meg a WhatsApp alkalmazásra

whatsapp

Az egyik legnépszerűbb csevegő alkalmazás a napokban egy már régóta bejelentett funkciót kapott meg végre, ami elérhetővé vált a felhasználók számára.

crypto50

A WhatsApp mindig is élen járt az újítások tekintetében, aminek sikerességéhez ez is hozzájárult. Az alkalmazás az egyik legnépszerűbb a világon és egyre többen kezdik el használni. A WhatsApp a Meta tulajdonába tartozik, így sokszor hasonló újdonságokkal találkozhatunk a felületeken.

A Messenger alkalmazásban már lassan évek óta elérhető a reakció az üzenetekre, ami a kommunikációt segíti elő, így például, ha egy nagyobb csoportba feltesz valaki egy kérdést, amire az a kérdés, hogy tetszik-e az ötlet, akkor elég egy lájk jelet küldeni arra a bejegyzésre.

A WhatsApp az előző hónapban jelentette be még, hogy érkezik ez a funkció a saját felületükre is, amit már a felhasználók is végre elérhetnek. Jelenleg mindösszesen 6 hangulatjel érhető el, amik között ott van a szív, a lájk is. Mark Zuckerberg, a cég vezérigazgatója bejelentette, hogy hamarosan újabb hangulatjelek lesznek elérhetőek.

Nem csak ez az újítás, hanem az eddig megszokott 100 MB-os fájlok küldésének nagyságát 2GB-ra emelte fel a cég, ami segít, hogy könnyebben megosszunk egymással nagyobb méretű fájlokat, emellett egy beszélgetésben már 512 fő is részt vehet az eddigi 256 helyett.


Forrás