Új hajlítható kijelzőket mutatott be a Samsung

samsung

A Samsung mindig élen járt a fejlesztésekben, most pedig a napokban bemutatta legújabb generációs hajlítható kijelzőit, mi pedig mutatjuk a részleteket.

crypto50

A dél-koreai vállalat gyártja legnagyobb számban a hajlítható kijelzőket a piacon és az ezt használó készülékek eladásában is a legsikeresebb, szinte az egész piacot uralják. Több gyártó idén tervezi, tervezte bemutatni a hajlítható kijelzős okostelefonját, de egyelőre még csupán néhányan éltek a lehetőséggel.

A Samsung egy kimondottan az OLED kijelzőkre fókuszáló technológiai bemutatón a napokban bemutatta azt, hogy a jövőben, milyen kijelzőket tervez gyártani, különböző termékkategóriákba.  A Samsung Display OLED kijelzői több képen és videón is látható, hogy hogyan is képzeli el a gyártó ezeket.

A Samsung új megoldásai nagyban befolyásolják az egész piacot, hiszen amúgy is az egyik legnagyobb kijelző gyártó céggel rendelkeznek, így úttörőként, még évekig szinte csak ők tudnak majd ilyen magas szinten nagy mennyiségű terméket előállítani.

samsung

Az új kijelző formák a képen láthatóak, amik FLEX elnevezéssel vannak ellátva. A Flex Bar a Samsung Galaxy Z Flip-nél használt kijelzőre hajaz, de valószínűleg sokkal kisebb kávákkal lesz felszerelve. A Flex Square a Samsung Galaxy Fold készülékeknél látott formavilágot hozza vissza, megint csak kisebb kávával és határtalan élménnyel.

A Flex Note kijelzőt lehetséges, hogy valami laptopnál fogják használni, a Slidable Flex és a Rollable Flex pedig lehet akármi a képek alapján. Érdekességként még elmondható, hogy nem csak az okostelefonokra és a Notebookokra kell feltétlen gondolni a kijelzőkkel kapcsolatban, hiszen így kinyílik a lehetőség minden egyéb eszköznél, ami kijelzővel rendelkezik.


Forrás