Új információk érkeztek a Honor V40 szériáról

honor-cover

Újabb információk érkeztek a Honor hamarosan érkező csúcsmobiljairól a V40-ről és nagyon úgy néz ki, hogy rövid időn belül meg is ismerkedhetünk a készülékekkel.

A napokban egy Weibo felhasználónak köszönhetően kiderült, hogy a Honor V40 Pro oldalt ívelt kijelzővel fog érkezni. Valamint azt is megtudtuk, hogy a V40 Pro kijelzőjében egy kapszula alakú kameralyuk helyezkedik majd el, ami arra utal, hogy két modul lesz ezen az oldalon. Arról még semmi információ nem érkezett, hogy ezek milyen felbontású kamerák lesznek, illetve, hogy közülük az egyik esetleg ToF szenzor lesz-e, mert ugye ez sincs kizárva.

Egy hete szintén a Weibo-ról származó információknak köszönhetően kiderült az is, hogy állítólag december közepére várhatjuk a Honor V40 mobilok bemutatóját. Ami az elmúlt évek tendenciája alapján tényleg nagyon valószínű lehet. Valamint egy elég érdekes hírrel is szolgáltak a mobilok processzorait illetően. Állítólag két különböző processzorral fog debütálni a V40 termékcsalád. Lesznek olyan modellek amikben Kirin 9000 lapkát találunk, de MediaTek Dimensity 1000+ processzorral is forgalomba kerülnek a Honor év végi zászlóshajói. Valószínűleg a Pro és az alapmodellt ez is megkülönbözteti majd egymástól, de az sincs kizárva, hogy egyes régiókba szánja ezt a változtatást a Honor.

A fentieken kívül azt is lehetett hallani, hogy 120 Hz-es képfrissítéssel érkezik a sorozat egyik tagja. Valamint szóba került egy 50 megapixeles RYYB elsődleges szenzor is és 66 wattos vezetékes és 40 wattos vezeték nélküli töltésről is pletykáltak. Mivel december közepe már nincs annyira távol így biztosan hallani fogunk még az elkövetkezendő hetekben a Honor V40 sorozatról. Kíváncsian várjuk az újabb híreket és információkat.