Új kiadása jelent meg a Huawei Watch 3 Pro készüléknek

A kínai vállalat a napokban egy új okosórát mutatott be a kínai piacon, amit Huawei Watch 3 Pro New-nak neveztek el. Mutatjuk, hogy mit tud a termék.

A Huawei egy éve mutatta be a Huawei Watch 3 Pro okosórákat, amiket még Magyarországon is meg lehet vásárolni, már jóval kedvezőbb áron, mint a megjelenésnél. Azóta megjelent viszont a Huawei Watch GT 3 Pro is, ami valamilyen szinten felemésztette a készüléket, így valami újítást kellett végrehajtania a márkának, hogy fennmaradjon az érdeklődés iránta.

Valószínűleg ez a cél vezérelte a mérnököket, amikor néhány napja hivatalosan is piacra dobták a Huawei Watch 3 Pro New okosórát Kínában. A termék durván 180.000 Ft-os áron érhető el Kínában, hasonló kivitelekben, mint az előd modellnél.

A készülék állítólag egy feltöltéssel akár 4 napig is kibírhatja, ha teljes módban használjuk, persze magasabb az üzemidő, ha nincsen minden funkció bekapcsolva.

A nagy újításnak az mondható, hogy a termék már képes EKG mérésre, emellett a legújabb Harmony OS 3 fut már rajta, amit a napokban mutattak be. Viszont azt ki kell emelni, hogy a vér-oxigénszint mérés valamilyen oknál fogva kimaradt a készülékből, amire nem nagyon vagy magyarázat. Arról egyelőre még nincs információ, hogy mely piacokon lesz elérhető ez a kiadás.


Forrás