Új mobil került fel az AnTuTu dobogójára

vivo-nex-3-1

Ugyan az AnTuTu Benchmark által közzétett pontszámok csak referenciaértékek, de ettől függetlenül elég erősen árulkodnak egy adott készülék erejéről. Most egy a napokban bemutatott mobil került fel a TOP3-ba.

REVO2A Vivo Nex 3 már korábban is megvillantotta erejét AnTuTu-ban, de akkor még hivatalosan nem mutatták be így nem lehetett vele teljes mértékben számolni, mivel a prototípusok szoktak érdekes eredményeket generálni hasonló tesztek során. Most viszont már hivatalosan is lerántották a leplet a Vivo Nex 3-ról, ami elég lenyűgöző eredményt produkált. Közel 500 ezer pontot sikerült neki beszereznie, egész pontosan 497.858-at. A Ezt az eredményt mindenképpen a benne lévő Snapdragon 855+ rendszerchipnek köszönheti a Nex 3, illetve a rendszermemória is elég sokat nyom a lantba. Viszont ezen a téren van egy kis csavar, mivel a 8 GB RAM-al felszerelt változatnak sikerült elérnie ennyi pontot és van még 12 GB-os is, ami még ennél is többet produkálhat.

vivo-nex-3-antutu

A Vivo Nex 3 egyébként pár nappal ezelőtt mutatkozott be. Egyik sajátossága a 99,6%-os képernyő/test arányú 6,89 hüvelykes Waterfall FullView kijelző. Hátlapján három modult találunk, az előlapon pedig egy pop-up szelfi kamera kapott helyet. Amennyiben kíváncsi vagy a Vivo Nex 3 teljes hardverspecifikációjára olvasd el korábbi cikkünket. A Vivo Nex 3 már az ázsiai régióban beszerezhető, a globális startról egyelőre még nincs semmi hír.

FORRÁSgsmarena
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.

1 hozzászólás

Comments are closed.