Új mobiltelefon sorozattal jön a Xiaomi

xiaomi-logo-cover

Idén hihetetlen sok okostelefont mutatott be a Xiaomi, de még mindig nem álltak le. Most egy teljesen új szériával készülnek. Mutatjuk, mit tudunk róluk.

crypto50

A Xiaomi egyre nagyobb piaci részesedést ér el, hiszen darabszámban már az Apple-t, az előző negyedévben le is előzte. Persze itt nagyon fontos megjegyezni, hogy a prémium kategóriában nem nagyon versenyeznek, inkább a belépő és közép szinten.

Hamarosan tovább nőhetnek az eladási számok, hiszen egy új plakát szerint szeptember 27-én 14:00-kor új mobiltelefon szériát mutathat be a Xiaomi.  A bemutató Kínában történik és a sorozat neve Civi lesz.

xiaomi

Az új termékekről semmit sem lehet tudni, csupán azt, hogy fiatalokat céloznak meg majd az új okostelefonokkal. A fő ismérve a sorozatnak az lehet, hogy divatos megjelenéssel rendelkeznek majd és a kamerás képességeik is innovatívak lesznek.

Tehát ezentúl egy új úgynevezett Xiaomi CC sorozattal találkozhatunk a mindennapokban és a cégnél is egy új korszak kezdődhet. Minden bizonnyal a Redmi és az egykor Mi sorozat is meg fok maradni. Amint többet megtudunk az újdonságokról, megírjuk nektek.


Forrás