Új, modern dizájnt kap a Facebook webes felülete és jön a sötét mód is

A mobilos kinézet után a böngészős felületet is átszabja a Facebook, teljesen megújul a legnagyobb közösségi oldal és egy kattintással tudunk majd váltani a sötét mód és a jelenleg is használt fehér téma között. 

Május elején az F8 konferencián lehetett hallani először erről a fejlesztésről, és most el is kezdték tesztelni az új külsőt. Néhány felhasználó számára már jött értesítés, hogy kipróbálhatja az új felületet, ami a kiszivárgott képek alapján sokkal átláthatóbb, mint a jelenlegi dizájn. Azt nem tudni pontosan, hogy mikortól vezetik be szélesebb körben az újítást, de érdemes lesz barátkozni vele, mert előbb-utóbb mindenki megkapja, és valószínűleg a jelenleg használt felületnek búcsút kell majd inteni. Ez persze még jóval odébb van.A tesztelők rögtön választhatnak is a világos és a sötét mód között. Itt nem kell végleges döntést hozni, ha úgy tartja kedvünk bármikor beállíthatjuk a másikat is.

Ilyen az új dizájn világos változata: És ezt kapjuk a sötét mód bekapcsolása után:

Azt azért érdemes tudni, hogy nem egyik napról a másikra válik majd elérhetővé az új külső felhasználók számára, van aki előbb megkapja és lesz akinek több napot vagy hetet is kell majd rá várni.