Új olcsó Amazfit vezeték nélkül fülhallgató érkezett

amazfit

A Xiaomi almárkája ontja magából a tartozékokat. Most egy új, vezeték nélküli fülhallgatót dobtak piacra, felső kategóriás tulajdonságokkal, alacsony áron.

crypto50

Az Amazfit az olcsó okosórákról, fülhallgatókról és okos karkötőiről vált hírhedté a hazai piacon is. A napokban a legújabb okosórái mellett bemutatták az Amazfit Powerbuds Pro készüléket. Az újdonság a kínai piacon jelent meg extra tulajdonságokkal. A termékért mindössze 40.000 Ft-ot kérnek el.

A vezeték nélküli fülhallgató aktív zajszűréssel van felszerelve, ami akár 40 dB-el csökkentheti a zajszintet. Az üzemidő a cég szerint akár 30 óra is lehet, amiért egy 510 mAh-es töltőtok gondoskodik. A fülhallgatók egyenként 68 mAh-es teleppel rendelkeznek. A töltés USB Type-C csatlakozón keresztül történik, vezeték nélküli töltés nincs.

amazfit

Védelem tekintetében IP55 vízállósági tanúsítvánnyal rendelkezik a termék. A fülhallgatók egyenként 6,7 gramm-ot nyomnak. Kétféle színben elérhető, fehérben és szürkében.

A készülék egy TWS audio termék, ennek ellenére több egészségügyi funkciót is megkapott, amik sportolás közbe hasznosak lehetnek. Ilyen például a kalóriamérés, a pulzusmérés és a testtartást ellenőrző rendszer. A fülhallgató annyira fejlett, hogy a nyaki gerinc ülőszögét is megmutatja a felhasználónak az alkalmazásban.

A készülék mindenki számára szimpatikus lehet, aki jó áron keres hasznos funkciókkal és hosszú üzemidővel felszerelt terméket.


Forrás