Új olcsó Motorola okostelefon érkezik a napokban

motorola logo

A Motorola napokon belül egy új olcsókategóriás okostelefont dob piacra Motorola E22s néven, mi pedig mutatjuk, hogy mit tudunk róla és hol lesz először megvásárolható.

A Motorola az utóbbi időszakban több prémium kategóriás okostelefont is piacra dobott, valamint az olcsóbb kategóriás felhozatalát is folyamatosan bővítette.

Most egy újabb ilyen típusú termék válik kaphatóvá először Indiában, durván 55.000 Ft-os áron. Arról egyelőre még nincs hír, hogy más piacra is megérkezik-e a termék, de ha megtudunk valamit, megírjuk majd nektek.

Hardveresen a készülék egy MediaTek Helio G37 SoC lapkát kapott meg, ami mellé 4GB RAM és 64GB belső tárhely társul, mindemellett rendelkezik bővítési lehetőséggel is, amivel akár 1TB-al növelhetjük a tárolókapacitását MicroSD kártya segítségével. Szoftveresen alapból Android 12 fog futni a terméken.

A kijelző egy 6,5 colos HD+ felbontású és 90 Hz képfrissítésű LCD panel, amin Infinity-O kivágásban kapott helyet a 8 MP-es szelfi kamera. A hátoldalon összesen két lencse szerepel, egy 16 MP-es főkamera és egy 2 MP-es mélységlencse. Az akkumulátor kapacitása pedig 5000 mAh-es, amit USB Type-C porton keresztül lehet tölteni.


Forrás