Új olcsó Realme okosóra érkezik Európába

A kínai vállalat egyik olcsó okosóráját hozza el most az európai piacra, amit hamarosan meg is lehet majd vásárolni. Mutatjuk, hogy mit kell tudni a Realme Watch 3 készülékről.

A Realme az utóbbi időszakban próbál az okosórák piacán is egyre nagyobb teret nyerni magának, leginkább az olcsó kategóriában. Már több, mint két hónapja bemutatták az indiai piacon a Realme Watch 3 okosórát, amit most végre Európába is elhoztak.

Jelenleg már megvásárolható a készülék a gyártó hivatalos weboldalán, mai árfolyamon számítva durván 28.000 Ft-os áron. Azt azért hozzá kell tenni, hogy egyelőre csak Németországban, Hollandiában, Portugáliában, Luxemburgban és Belgiumban érhető el.

Maga a termék leginkább egy Apple Watch okosórára hasonlít, hiszen négyzetes kialakítással rendelkezik. Sajnos azt sem mondhatjuk, hogy prémium anyagokból készült, ugyanis az egész keret műanyag. A szilikon szíj az cserélhető, így van lehetőség a variálásra.

A kijelző egy 1,8 colos panel, ami sajnos csak LCD, így a fényereje eltörpül az azonos árú AMOLED kijelzővel rendelkező készülékek fényességétől. Védelem tekintetében IP68-as vízállóság az, ami adott, így a fürdés és az úszás nem ajánlott benne. A termék képes pulzus és vér-oxigénszint mérésre, továbbá figyeli az alvást és a stresszt is.


Forrás