Új piacra érkezik a Huawei Mate Xs 2

mate xs

A kínai vállalat egy új piacon kezdi el forgalmazni a hajlítható kijelzős okostelefonját napokon belül. Mutatjuk, hogy mit kell tudni erről.

A kínai vállalat még májusban dobta piacra a Huawei Mate Xs 2 okostelefont, amit nem sokkal később több országban is meg lehetett már vásárolni, köztük európai országokban is, mint például Németországban és Olaszországban. Magyarországi megjelenésről egyelőre még nem tudni semmit, viszont a napokban hivatalossá vált, hogy az Egyesült Királyságba is megérkezik a termék.

Azok, akik vágynak erre a hajlítható kijelzős okostelefonra, augusztus 31 és szeptember 11 között előrendelhetik a készüléket, amit érdemes is meg tenni, hiszen minden előrendelő ajándékba kap egy 46 mm-es Huawei Watch GT 3 Pro okosórát, ami most durván 150.000 Ft-ot kóstál.

A termék állítólag fehér színben lesz kapható, a doboz pedig tartalmaz egy védőtokot is, hogy megfelelő védelemmel legyen felszerelve a termék. A hivatalos értékesítési időszak szeptember 12-től indul majd.

A készülékről lényegében annyit kell tudni, hogy kinyitva hasonló a megjelenés, mint mondjuk egy Samsung Galaxy Z Fold 4 modellnél, csupán itt nem úgy kell kinyitni a készüléket, mintha egy könyvet fordítva szeretnénk kinyitni. Továbbá sajnos ez a termék sem rendelkezik Google szolgáltatásokkal.


Forrás