Új pletykák a Samsung Galaxy S22 kamerájáról

s22

Több pletykát lehet hallani arról, hogy a Samsung dolgozik az új Galaxy S sorozatba szánt készülékeken. Egy fontos, új fejlesztés maradhat ki belőle.

INLOCK

A dél-koreai cég jövő évben megjelenő készülékeiről már több szivárgást hallottunk. Valószínűleg a legújabb AMD-vel közösen fejlesztett Exynos lapka kap majd helyet a készülék belsejében. Van olyan pletyka is, miszerint a cég összeáll az Olympus kameragyártóval azért, hogy még jobb minőségű kamerát tudjanak piacra dobni.

Az egyik legnagyobb fejlesztés a kijelző alá épített kamera, kimaradhat az új S kategóriás modellekből. Ezt több dél-koreai pletykai is igazolja. Valószínűleg minőségben még nem érte el azt a szintet, hogy felvegye a versenyt a normál szelfi kamerákkal, emellett a gyártása is nagyon költséges lehet.

s21 ultra

Pletykák szerint a cég az új Samsung Galaxy Z Fold 3-nál fogja bevezetni először ezt a megoldást, ami idén nyáron érkezik. Itt a belső kijelzőre fog kerülni a lencse. Mivel az előlapon is és a hátlapon is kapunk egy kamerát, így a belső részen elhelyezkedő lencsének nincsen akkora szerepe. Ezért lehet itt használni.

z fold 3

Biztosan még dolgozni akar majd a cég ezen a technológián. Lehetséges, hogy a jövő évi Note modell fogja majd megkapni ezt. Több információnk egyelőre nincs. Kíváncsian várjuk a Z Fold 3 bemutatását, hogy meglássuk, hova jutott el a cég!

Forrás