Új Realme okostelefon kapja meg az Andorid 13-as rendszert

realme gt2

A kínai vállalat néhány napja az egyik készülékére kiadta az Android 13-as rendszert, amit egyes régiókban már le lehet tölteni. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

A kínai márkák közül jelenleg a Oneplus az, aki a leggyorsabban hozta el az Android 13-as rendszert egyes készülékeire, most viszont úgy tűnik, hogy a Realme is követi a céget, ugyanis néhány napja elindította a cég a frissítéseket az egyik legjobb Realme okostelefonra.

A Realme egyik legerősebb készüléke a Realm GT 2 Pro okostelefon, ami még az év elején került bemutatásra. Kijelenthetjük, hogy egyáltalán nem furcsa, hogy ez a termék kapta meg legelőször az új rendszert, ugyanis a prémium kategóriánál kezdi a frissítéseket a legtöbb márka.

A frissítésekről az első visszajelzések Indiából érkeztek, hamarosan viszont több régióba is elérhető a termék, ugyanis a készülék még Magyarországon is megvásárolható.

A frissítés mérete brutálisan sok, ugyanis 5,5 GB nagyságú, ami számos újítást és fejlesztést tartalmaz. A kínai vállalat ezt Realme Aquamorphic-nak hívja. A forrás kiemeli, hogy sokat javul a játékélmény, változik az animáció dizájnosabb lesz a rendszer felülete, valamint a hatékonyság is sokat javul.


Forrás