Új Samsung okoseszköz érkezhet, ami sok ember számára hasznos lehet

A vírushelyzet miatt sokan otthonról dolgoznak vagy éppen a diákok tanulnak otthonról. A digitális oktatás és munkavégzés miatt megnövekedett az okoseszközök otthon használata. Sokan tanulnak vagy dolgoznak tabletről, vagy okostelefonról.  Ehhez lehet segítség az új okoseszköz.

A tabletek eladásai és az okostelefonok eladásai is megnőttek a COVID19 vírushelyzet miatt. Ezeken az eszközökön többen tapasztalhatták, hogy nem úgy lehet gépelni, mint egy laptopon vagy asztali számítógépen. A Samsung látja ezt a piaci lehetőséget és valószínűleg április 28-án be fog mutatni egy olyan Smart billentyűzetet, ami kompatibilis a legtöbb okoskészülékkel, emellett kezeli a Samsung Dex módot is. Hivatalosan még nem történt meg a bemutató, viszont a Samsung közzétett néhány érdekes információt, miszerint a billentyűzet képes lesz egyszerre három eszközt kezelni és egy gombnyomással váltogathatunk közöttük.

A készülék neve valószínűleg Samsung Smart Keyboard Trio 500 lesz, amit egyszerű Bluetooth párosítással csatlakoztathatunk az eszközeinkhez. Árazásról egyelőre még nincs hír. Ez majd a következő héten derülhet ki a bemutatón.

Forrás

MEGOSZTÁS
Több éve figyelem a mobiltelefon piacot és annak sajátosságait. Mindig próbálok naprakész információkat hozni számotokra.