Új szíjak jelentek meg a Samsung Galaxy Watch 5 sorozathoz

A dél-koreai gyártó új szíjakat mutatott be a legújabb okosóráihoz, amik abszolút prémium minőséget képviselnek. Mutatjuk, hogy hogyan néznek ki az újdonságok.

A Samsung Galaxy Watch 5 és Samsung Galaxy Watch 5 Pro augusztusban mutatkozott be a Samsung Galaxy Z Fold 4 és Samsung Galaxy Z Flip 4 okostelefonok mellett és azóta is nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen jelentősen javult az üzemidő, emellett más újítások is feltűnnek a terméknél, mint például a zafír üveg, ami javítja a készülék tartósságát.

Magyarországon is megvásárolhatóak ezek a termékek, mindegyik termék szilikon szíjjal rendelkezik az alap kiadásban, a Samsung Galaxy Watch 5 Pro modellnél viszont nem sima csattal érkezett meg a termék, hanem egy speciális mágneses szilikon pánttal.

A napokban a Samsung új szíjakat mutatott be a készülékekhez, amik egyelőre csak Dél-Koreában érhetőek el, de valószínűleg több piacra is eljuthatnak majd. A Link Bracelet elnevezésű szíj egy fémszíj, ami csak a Samsung Galaxy Watch 5 Pro modellekhez érhető el, a nyitó ára pedig durván 70.000 Ft. Emellett érkezett egy milánói szíj is, ami mindegyik kiadáshoz használható, ennek a nyitóra durván 100.000 Ft.


Forrás