Új tablet jelent meg kimondottan gyerekeknek

a7 lite

A dél-koreai vállalat már több olyan tabletet gyártott, ami kimondottan gyerekeknek készült. A néhány napja megjelent egy ilyen termék, mi pedig mutatjuk, hogy mit kell tudni róla.

A Samsung masszívan jelen van a tablet piacon évek óta és ki lehet jelenteni, hogy szinte az egész piacot le tudják fedni termékeikkel.

Találunk a belépő kategóriában, a közép és felső szegmensben is, sőt még az Ultra prémium kategóriában is készülékeket, valamint vannak egyedi kiadások, mint például az Xcover Tab széria, amik vízállóak és ütésállóak.

Most egy újabb csoportot szeretnének kielégíteni a készülékeikkel, hiszen a napokban piacra dobták a Samsung Galaxy Tab A7 Lite Kids Edition tabletet, ami viszont egyelőre csak Amerikában vásárolható meg. Itt a gyártó kimondottan arra fókuszál, hogy fokozza a szülői felügyeletet, kemény és masszív borítást biztosítson a tablet számára, emellett olyan tartalmakat ad a termék, amik szórakoztatóak lehetnek a kisgyermekek számára.

Akinek megtetszett ez a megoldás, nem kell elkeserednie, hiszen a Samsung Galaxy Tab A7 Lite itthon is elérhető durván 65.000 Ft-os áron és ha vásárol valaki mellé egy masszív tokot, akkor hasonló élmény érhető el, hiszen fontos kiemelni, hogy a Samsung készülékeken van egy kifejezetten gyerekeknek szánt mód, ahol csak ahhoz férhetnek hozzá a kicsik, amit a szülő engedélyez, mindez színesen és játékosan van ábrázolva rendszeren belül.


Forrás