Új termékcsaládot indít a Xiaomi!

A többi kínai gyártó sikerén felbuzdulva indítana útnak egy új szériát a Xiaomi.


A Huawei mellett a Xiaomi is egyre pozitívabb mutatókat produkál az eladások terén. A cég minél előbb beszeretne törni az amerikai piacra is, most pedig arról lehetett hallani, hogy az Oppo és a Vivo által kiépített értékesítési hálózat sikerén felbuzdulva a Xiaomi ezen a téren is célokat tűzött ki maga elé. A legújabb pletyka szerint ugyanis a Mi és a Redmi széria mellett egy újabb bevezetését tervezik, melynek eladásait az előző kettő online értékesítésével ellentétben inkább az offline kereskedelmi vonalra fektetné a vállalat. Az Oppo mobiltelefonok árusítása nagyon kicsi piacon megy végbe, de jó reklámpolitikának és az alacsony áraknak köszönhetően az első negyedévben az Apple után az ő készülékeik voltak a legkelendőbbek.

Valószínűleg ez is közbejátszhat abban, hogy a Xiaomi erre a döntésre jutott. Azért azt se feledjük el, hogy a legtöbb felhasználó nem szereti az internetes vásárlással beszerzett mobilja meghibásodása esetén, a felmerülő garanciális szervizzel járó macerát.
Az új széria első készülékéről már fel is tűnt egy kép, amin ha teljes mértékben nem is látható, azért azt megállapíthatjuk róla, hogy nagyon hasonlít az Oppo R11-re és a OnePlus 5-re, csak éppen a vaku a két kameramodul bal oldalán helyezkedik el. Az elnevezés egyenlőre még nem ismert, de a pletykák szerint a hónap végén minden ki fog derülni az újdonságról és az almárka elnevezéséről.