Új termékekkel, November 20-án újra Black Friday-t tart az Extreme Digital

edigital-bf2-cover

Aki lemaradt volna az Extreme Digital Black Friday-ről most péntektől egészen vasárnapig újra böngészhet az akciós termékek között.

gsmring_webshop_banner

A múlt hét pénteken az Extreme Digital már tartott egy fekete pénteket, de most úgy tűnik, hogy erre a hétre is készülnek. Vagyis inkább az egész hétvégére, mivel péntektől egészen vasárnap éjfélig újabb akciós termékkekkel találkozhatunk az oldalukon. Ajánlataik egy részét már el is árulták, ezek szerint a következő termékeket már biztosan megvásárolhatjuk majd pár nap múlva:

  • Honor 9X mobiltelefon 4 GB/128 GB 59.990 Ft helyett – 49.990 Ft
  • Zanzoon Memo játék 7.990 Ft helyett – 4.990 Ft
  • Beko DS-7433 PAO szárítógép 144.990 Ft helyett – 109.990 Ft
  • Bosch PLR 30 C távolságmérő 30.890 Ft helyett- 16.990 Ft

A fentiek közül egyébként a Beko DS-7433 PAO hűszivattyús szárítógép kifejezetten jó vételnek számít, hacsak az elkövetkezendő pár napban egy másik webáruháznál olcsóbban nem tudjuk megszerezni. A Bosch PLR 30 C távolságmérő ára is egész jónak mondható, ez egyébként jelenleg is akciós áron, 19.890 Ft-ért szerezhető be az Extreme Digital oldaláról, de pár ezer forintot tudunk spórolni rajta, amíg az elkövetkezendő napokban fel nem emelik az árát, majd újra le. A Honor 9X mobiltelefon is kedvező áron van annak aki hivatalos helyről szeretne vásárolni egy új okostelefont. De itt azért érdemes megjegyezni, hogy még a szürkeimportos áraknál is jobbnak számít az akciós 49.990 Ft-os ár.

A fentieken kívül biztosra vehetjük, hogy találkozunk még olyan termékekkel hátvégén amikre mindenképpen érdemes lesz lecsapni. Egyelőre ennyit árult el a kínálatból az Extreme Digital, azt még nem tudjuk, hogy az elkövetkezendő pár napban bővül-e a lista.

Tovább az Extreme Digital Black Friday oldalára>

képek: Extreme Digital